Voi että, tänään koulussa oli kyllä ihan mahtis päivä. Sii jos kol.. neljää ekaa tuntia ei oteta laskuihin :D Tänään oli taas uskontoo, eli reps ainetta.

Kyllä vaan, ope on ihan paras. Harmi, se on aina paikalla kun mulla menee lujaa.. Tänäänkin uskonnon tunnin jälkeen kun vähän pelleilin kamun kanssa, Aapajärvi on paikalla... Voi voi, on tää kyllä niin julmaa.

Voi hitto, huomenna on ruotsin koe :[ Ja perjantaina matikankoe.. Menee muuten ihan varmasti päin honkia koko koe, saakeli.

Voi että, tekee mieli tehä joku onehot tänne... Semmonen surullinen, angstia jnejne. Miksi? Mieli on vaan niin maassa eilisen jälkeen.. *bleeding heart* Oe, pakko kuunnella Celine Dionin My Heart Will Go On, ihan sama vaikka tulis Titanic kattomis vimma..

Voevoe, mua rupes ärsyttää tänään ranskalaiset viivat. Miks niitten pitää olla raskalaisia viivoja?! Miks ei vaikka suomalaisia tai saksalaisia?!?! No, en saa koskaan vastausta tohon hommaan. Siis varmaan.. No whatever.

Ohops, mä oon vaan koneella kun pitää lukee ruotsin kokeeseen.. No myöhemminkin ehtii.. Pitäis josku ruveta leipomaan pipareita koulun myyjäisiin, että saatais luokalle vähän rahaa. Olis aikeissa tehä kamun kanssa 2 isoo piparkakkutaloa, sitten semmsia miniskidejä, ja sitten niitä ukkeleita jnejne.

Okei, nyt lopetan tän vuodattamisen ja painun lukee siihen kokeeseen... x__x